HEJ OCH VÄLKOMMEN!

1997 gick ett antal handlare samman och skapade det som skulle komma att bli dagens Direkten. Idén var en organisation för fria handlare som agerar tillsammans i en kedja. Kedjans främsta uppgift är att stärka sina medlemsbutiker och därför är medlemsbutikerna också delägare i kedjan.

Kvartersbutiken

Våra butikers starka lokalförankring gör att vi erbjuder ett brett utbud av service och tjänster, från spel och tobak till betaltjänster och teaterbiljetter. Man kan säga att varje butik är expert på sitt kvarter och anpassar sitt utbud efter människorna som lever där. Vi jobbar tillsammans på en rikstäckande nivå – och var och en i sitt lokala närområde. Idag är vi 174 stycken Direkten-butiker över hela Sverige och ytterligare 141 butiker är associerade till kedjan.

 

Varor och tjänster

Eftersom varje butiksägare skräddarsyr sitt sortiment efter sitt kvarter är ingen Direkten den andra lik. Något du däremot alltid kan vara säker på är att butiksägarna alltid vill veta om det är något du tycker saknas! Kedjan drivs framåt och utvecklas snabbt – mycket tack vare butikernas starka engagemang och kunskap om lokala behov.

 

Gå med i Direkten

Vill du utveckla din butik och samarbeta med kollegor i liknande butiker som din egen? Få bättre avtal, roliga kampanjer och öka din butiks lönsamhet? Kontakta oss så berättar vi mer!