VI HAR GEMENSAMT BYGGT VÅR BUTIKSKEDJA OCH VI HAR PLATS FÖR DIG MED!

För drygt 20 år sedan började vi förhandla med leverantörerna om bättre priser och avtal. För som grupp får man bättre resultat, än om man är ensam och därför bildades Direkten-kedjan.

Två starka ägare

Vi butiksägare äger idag halva kedjan och Axfood äger den andra halvan. Axfoods storlek är vår trygghet. Vi är snart 400 butiksägare som hjälper varandra. Vi har skapat ett Servicekontor med 7 personer, som på heltid arbetar för att vi ska ha bästa förutsättningar för att lyckas i butikerna. Det stödet får du ta del av, om du går med.

 

Viktigt

Vi är alla stolta över vår Direkten-kedja, men vi är också många individer med många olika viljor. Men, en sak har vi enats om och vi kommer aldrig släppa in dig om inte du också accepterar och följer vår värdegrund och branschpolicy. Det är viktigt för oss.

 

Vårt eget lilla underverk

Direkten-pyramiden beskriver hur vi organiserar oss för att bli starka. Den handlar dels om vad du som handlare bestämmer över och dels vad vi gemensamt har bestämt att alla butiker ska följa. Mer om detta kommer vi berätta för dig i nästa steg, efter att du ansökt om att gå med i vår kedja.

 

powered by Typeform